16 та 17 березня у Дніпрі та Запоріжжі відбулися майстер-класи від rabota.ua для HR-фахівців на тему «Структура і процеси функції підбору в компанії». Події були проведені у конференц-залах готелю Premier Abri Hotel (Дніпро) та Khortitsa Palace (Запоріжжя).

Наталія Веремчук, HR-бізнес-партнер rabota.ua, розповіла про основні тренди на ринку праці, поділилася останньою аналітикою індустрії та нагадала про найбільш ефективні інструменти для пошуку кандидатів і розвитку бренда роботодавця, які доступні на сайті rabota.ua.

У Дніпрі та Запоріжжі пройшли майстер-класи від rabota.ua

Головним спікером події була Олена Гоноровська – консультант з питань управління персоналом консалтингової компанії Changers, експерт напрямку пошуку та підбору персоналу. У її портфоліо – понад 10 років успішної роботи в мультинаціональних компаніях (Samsung Electronics, Kraft Foods (Mondelez)), досвід розвитку власної рекрутингової агенції та тисячі проведених співбесід.

У Дніпрі та Запоріжжі пройшли майстер-класи від rabota.ua

У своєму виступі Олена зосередилася на сучасних тенденціях підбору персоналу, окреслила роль і задачі функції підбору в компанії. Серед ключових питань презентації: особливості взаємодії HR та інших учасників процесу підбору, основні документи, що використовуються, історії успіху та виклики, які стоять перед фахівцями сфери HR у процесі підбору персоналу.

У Дніпрі та Запоріжжі пройшли майстер-класи від rabota.ua

Розглянувши структуру та інструменти пошуку й підбору персоналу, експерт зазначила, що, перш ніж вибудовувати функцію, необхідно зрозуміти, які цінності і принципи повинні лежати в її основі, чого компанія очікує від рекрутера, які конкретно позиції, процеси і ролі потрібні. Відповівши спочатку на питання «для чого?», компанії забезпечать цілісність процесу підбору персоналу та якісний результат.

Фотозвіти з майстер-класів можна переглянути за посиланнями: Дніпро, Запоріжжя.