Готельно-ресторанний бізнес значно постраждав від карантинних обмежень, адже більшість закладів змушені були зачинити свої двері для гостей на декілька місяців. Зараз ситуація змінюється на краще: активність і роботодавців, і кандидатів у галузі поступово відновлюється. 

Щоб детальніше розібратися в ситуації з HoReCa, ми в robota.ua провели перше в Україні масштабне дослідження цієї галузі

Що ми зробили в рамках цього проекту:

  • Дослідили активність роботодавців та кандидатів до карантину, під час та після часткового зняття обмежень;
  • Опитали 55 готельно-ресторанних бізнесів анкетою із 31 запитанням, агрегували відповіді та поділилися ними у зручному форматі;
  • Зібрали думки експертів-представників галузі щодо результатів опитування;
  • Провели серію інтерв’ю та дізналися, як зараз ідуть справи в HoReCa.

Декілька цікавих інсайтів, на які ми звернули особливу увагу, зібрані на малюнку:

Знайти більше інсайтів, ознайомитись з коментарями експертів галузі та дізнатися, як справи у готелів, кафе та ресторанів, ви можете в нашому звіті. 

Читати звіт по HoReCa