Асоціація велосипедистів Києва оголошує щорічний конкурс «Велопрацедавець 2017», який відзначає найбільш зручні для користувачів велосипеда офіси.

Перемогу в конкурсі отримає компанія/організація/установа, що пропонує найкомфортніші умови для співробітників-користувачів велосипеда: щонайменше встановила велопарковку, можливо, має місце для переодягання та душ і заохочує співробітників їздити велосипедом на роботу.

Мета конкурсу – промоція їзди на велосипеді по місту, зокрема на роботу, і створення велосипедної інфраструктури в офісах. Стаючи bike-friendly, компанії таким чином проявляють свою активну позицію на шляху до комфортного міста.

У 2017 році конкурс пройде в Києві у восьмий раз. Переможцями попередніх років були офіс групи компаній інтернет-торгівлі EVO (2016),  ІТ-компанія ZEO-Alliance (2015), ІТ-компанія Luxoft (2014), телеканал 1+1 (2013),  ІТ-компанія Ciklum (2012), Melexis Ukraine – розробник інтегральних схем (2011), IT-компанія GlobalLogic (2010).

Організатором конкурсу є Асоціація велосипедистів Києва. У 2017 році конкурс «Велопрацедавець року» проходить за фінансової підтримки Посольства Великої Британії в Україні. Партнером конкурсу став Центр КСВ (Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності»).

Як взяти участь

Подати заявку на конкурс «Велопрацедавець 2017» можна за посиланням: http://bit.ly/2iFOqN1

Заявку може подати будь-який працівник компанії, громадської організації, комунального підприємства за згодою керівництва. У конкурсі можуть брати участь усі компанії та установи (крім переможців минулих років), де є щонайменше велопарковка, та де заохочують працівників їздити на велосипедах. Критеріями вибору переможця будуть відсоток працівників-велосипедистів, якість зручностей для них і відповідність рівня цих зручностей об’єктивним можливостям компанії.

Участь у конкурсі можуть брати лише організації, що розташовані в місті Києві та містах-сателітах (Бровари, Вишневе, Вишгород, Ірпінь, Буча, Боярка тощо). Детальні умови конкурсу можна дізнатися тут.

Прийом заявок триває з 30 серпня до 30 вересня 2017 року. Перевагою для кандидатів на перемогу в конкурсі буде участь компанії у всесвітньому флешмобі «Велосипедом на роботу» в День без авто 22 вересня. З 1 жовтня до 16 жовтня  організатор конкурсу розгляне заявки, завітає до компаній, які увійшли в шортліст кандидатів на перемогу в конкурсі (ТОП-10), та обере переможця. Результати конкурсу будуть оприлюднені через засоби масової інформації.

Усі події конкурсу висвітлюватимуться на сторінці bikeoffice.avk.org.ua

Контакти:

Марина Блудша, медіакоординаторка Асоціації велосипедистів Києва: media [at] avk.org.ua (097) 793 05 69

Анастасія Макаренко, директорка Асоціації велосипедистів Києва friends [at] avk.org.ua (097) 119 11 42